Starší příspěvky z Home page 2013

02.01.2011 21:51

Předsilvstrovské poježděníčko

Tak jsme se dnes (30.12.) sešli v hojném počtu, přijeli i závodníci z Liberce a Chrudimi, pěkně jsme zajezdili, poklábosili a teď už se jen těšíme na "osmnáctého".

Všem závodníkům a příznivcům RC modelů přejeme hodně úspěchů do nového roku.

Vánoční OFF ROAD závody 1:10

Tímto Vás zveme na 1. volné OFFROADOVÉ ZÁVODY, které  budou pořádat Shortcourse.cz a Modelklub RK na kobercové dráze v Rychnově n.Kn. - Habrové dne 28.12. 2013. Čtěte více.

SPEED Challenge 2014

18.1.2014 startujeme první závod třetího ročníku SPEED Chalenge

Propozice a termíny najdete v sekci 1:10, přihlášky jsou již také spuštěny.

Do nového ročníku jsme zařadili nově kategorii Yokomo GT se stejnými pravidly jako se jede v jiných seriálech, u formulí jsme změnili motory na 17,5T, kategorie Hobby a Hobby PRO, které se jeli v roce 2013 samostatně jsou sloučeny do jedné, Stock a Open zůstali beze změn.

SPEED Challenge 12.závod

Poslední, dvanáctý závod druhého ročníku SPEED Challenge je úspěšně za námi. V pátek jsme nachystali dráhu, vyčistili už hodně vetchý koberec a uklidili v depu. V sobotu ráno trochu přimrzlo a tak chvíli trvalo, než všichni přihlášení jezdci dorazili. Startovní listina se slušně zaplnila...čtěte více

Fotogalerie z posledního závodu letošního ročníku

 

NIGHT SHOW 2013 - vyhlášení výsledků

V sobotu 14.12.2013 jste zváni od 15.00 hod na NIGHT SHOW. Jedná se o tradiční akci našeho klubu, kteru zakončíme závodní sezonu 2013. Místo konání - kobercová dráha v Rychnově n.Kn - Habrové. Hlavním bodem této akce bude vyhlášení výsledků seriálu SPEED Challenge 2013 a ocenění závodníků.

Doprovodný program: pokec, ukázka vytuněných modelů s hlasováním o 3 nejlepší, jízda zručnosti, drift atd. Každý přiveze s sebou tolik modelů, kolik uveze :-)

Honza Jílek z RC Truck Hradec Králové nás poctí svojí návštěvou a přiveze a předvede nám svoji techniku, např. kamiony, stavební stroje, apod.

PŘIHLÁŠKA NA NIGHT SHOW

 

Yokomo GT vložená kategorie při SPEED Challenge

Jak jste si někteří již možná všimli v propozicích 2014, vypsali jsme pro příští sezonu novou kategorii Yokomo GT. Po domluvě s několika závodníky, kteří projevili zájem, jsme se rozhodli zařadit kategorii Yokomo GT jako vloženou kategorii do posledního závodu letošního seriálu. Kdo bude mít zájem může se přihlásit do závodu 7.12. a pojmout to např jako testování pro příští sezonu.

Rebels Race Trutnov 16.11.2013

V sobotu 16.11. se členové našeho klubu vydali na výlet do Trutnova. Jel se zde další ze závodů Rebels Race. Už startovní listina napovídala, že se během dne bude na co dívat. Čtětě více.

11. SPEED Challenge 2013

Na jedenáctý závod seriálu SPEED Challenge 2013 jsme se sešli jako tradičně na naší stálé kobercové dráze v Rychnově n.Kn - Habrové. Pro tento závod jsme postavili nový tvar dráhy, takže ani domácí nebyli ve výhodě. Do našeho rychnovského Monaca si tentokrát našlo cestu 20 závodníků, takž...více

Foto ze stavby Yokomo GT

Míra se pustil do stavby dvanáctiny Yokomo GT a vzal si k tomu i foťák. V galerii se můžete podívat jak to dopadlo.

Vyhlášení výsledků seriálu závodů LS MČR 2013

LARGE SCALE OFF ROAD
LARGE SCALE ON ROAD
Termín: sobota 9.11.2013 zahájení v17.00 hod.

Více informací

10. závod SPEED Challenge

Tento závod byl poznamenán menší účastí, což ale nijak neovlivnilo jeho kvalitu. Startovalo se v 9:55 h a to do třech kategorii. FORMULE 4 vozy, HOBBY 6 vozů a STOCK 4 vozy. Chcete si přečíst více o desátém závodě...tak prosím :-)  Celkové výsledky jsou aktuální a fotky najdete v galerii.

Pátý - poslední letní - závod Kopecký CUP 2013

V týdnu před závodem jsme opět řešili stejný problém jako posledně. V sobotu se jel poslední letní Rebels Race v Náchodě, v neděli poslední letní Kopecký CUP v Blansku. Jako minule nakonec zvítězilo Blansko. Rozhodnutí podpořila i předpověď počasí, která slibovala neděli bez deště... celý článek

fotogalerie

SPEED Challenge 9.závod

Počasí opět zvítězilo. Během týdne před závody byla předpověď stále horší a horší. My jsme však nereagovali a dál připravovali asfaltovou dráhu v Solnici. Opět se závodilo již v tradičních třech kategoriích. Ve FORMULÍCH pět jezdců, v HOBBY celkem deset jezdců, z toho tři junioři a v kategorii STOCK pět jezdců. Celý článek. Fotogalerie.

POZVÁNKA - Český pohár OFF ROAD Solnice

Solnické loučení s létem – sobota 7.září

Již tradičně se náš klub zúčastnil 11. ročníku UNESCO World Cupu v Solnici. Letos se tato akce uskutečnila pod názvem „Solnické loučení s létem“. Počasí bylo úplně ukázkové, slunce, teplo, paráda. Celý článek.

KOPECKÝ RC Cup Blansko

V sobotu 31.8.2013 jsme se zúčastnili čtvrtého závodu seriálu Kopecký RC Cup, který se jel na safaltové dráze v Blansku. Modelklub RK nasadil do tohoto závodu celkem 6 závodníků (Míra.st., Míra ml., Zdeněk, Tomáš, Jarda a Radek) a ještě s námi jel náš kamarád a stálý účastník seriálu SPEED Challenge Jirka Ročňák, který není členem našeho klubu /co není může být :-)/  Závod se vydařil, počasí vyšlo a byla dvakrát i bedna, takže super sobota. Report ze závodu je v sekci ET 1:10 a fotky ve fotogalerii

____________________________________________________________

SPEED Challenge 8.závod

8. závod SPEED Challenge je již minulostí. Do kvalifikací jsme odstartovali v 10 hodin. Závod byl vypsán pro 3 kategorie: Stock, Hobby a Formule. Nejpočetněji osmi jezdci byly obsazeny Stocky, dále následovali Hobbíci s pěti jezdci a Formule se čtyřmi závodníky...celý článek

____________________________________________________________

Pozvánka

____________________________________________________________

REBEL Race

Navštívili jsme dallší z letních závodů Rebel Race v Náchodě. Pár fotek najdete v galerii a report bude taky.

____________________________________________________________

Pozvánka

____________________________________________________________

Poničená dráha v Solnici

Tak zase máme o práci a starosti postaráno. Asfaltová dráha v Solnici je těžce poničená. Tentokrát to zřejmě nebyli „obyčejní vandalové“, ale ti, co přijeli vyčerpat odkalovací nádrž, která se nachází pod asfaltovou plochou dráhy. Celý článek...

____________________________________________________________

asfalt Solnice nám tentokrát vyšel od začátku až do konce. Počasí jsme objednali včas, takže sluníčka bylo dost pro celý den  a nemuseli jsme se stěhovat na koberec. Sedmý závod se vydařil, účast byla skvělá, jednotlivé kategorie optimálně obsazeny, v kategorii juniorů startovalo 8 závodníků, prostě skvělé závody. Ještě jednou děkujeme všem, kteří si přijeli zazávodit a vytvořili perfektní atmosféru.

Celkové výsledky jsou již aktuální,

report je zde

fotky v galerii.
 

____________________________________________________________

Pomalu se blíží termín dalšího závodu SPEED Challenge a my pro vás chystáme další vylepšení, aby se vám na naší dráze dobře závodilo.

____________________________________________________________

MODEL TOURS Boskovice

V neděli 9.6.2013 jsem se, na popud pozvání přes modelářské fórum, zúčastnil modelářské výstavy v Boskovicích, jejíž součástí byla i prezentace RC modelů. Celý článek.

Přidány fotky z této akce

____________________________________________________________

Pozvánka

Pozvánka na 7. a 8. závod Off Road - MČR Mariánské Lázně 29. - 30.6.2013

___________________________________________________________

Dětský den - Hasiči RK

V sobotu 8. června po obědě jsme přijali pozvání na prezentaci Modelklubu RK při příležitosti pořádání dne dětí a dne otevřených dveří v objektu hasičského záchranného sboru v Rychnově n. Kn. CELÝ ČLÁNEK , FOTKY

___________________________________________________________

MČR LARGE SCALE OFF ROAD Solnice 2013

Klikněte na obrázek pro zvětšení.

___________________________________________________________

SPEED Challenge 6. závod

Šestý závod SPEED Challenge jsme úspěšně absolvovali, v průběhu závodu se nám také změnil povrch tratě, ale to se už dozvíte z reportů. Ne vždy je na škodu, když se dva lidi zapomenou domluvit, někdy jsou z toho např dva reporty :-) o to zajímavější je to pro vás, čtenáře. Můžete si přečíst jak to viděl Tomáš i jak to viděl Míra. Fotky ZDE a výsledky již brzy.

___________________________________________________________

6.závod SPEED Challenge

Dnes je to tady u nás v Rychnově celý den bez deště, dokonce i svítí sluníčko, asfalt je suchý, takže doufáme, že to vydrží i na zítřek. Dle předpovědi by ani zítra v RK nemělo pršet, takže se sejdeme v Solnici na asfaltu. Kdyby došlo k nějakým zásadním změnám, tak hned píšu sem. Sledujte stránky a budete mít aktuální informace :-)

Čau zítra

... máme pro vás avizované změny. Jednu ze změn najdete na fotce níže. Klikněte pro zvětšení a můžete začít teoretický tréning :-)

___________________________________________________________

5.závod SPEED Challenge

Pátý závod je za námi, počasí vyšlo na jedničku. V 10hod jsme odstartovali na téměř oschlém asfaltu a dále se to už jen vylepšovalo. Takže první asfaltový závod byl super a už se těšíme na další. Výsledky jsou již aktuální, report a fotky můžete očekávat v nejbližší době.

Report

Fotky ze závodu

___________________________________________________________

Kopecký RC Cup - první závod v Blansku

Dnes jsme se zúčastnili prvního závodu seriálu Kopecký RC Cup, který se jel na asfaltové dráze v Blansku. Počasí trochu strašilo, ale nakonec proběhl celý závod bez kapek deště. Náš klub jeli reprezentovat 4 závodníci Tomáš a Zdeněk Janečkovi a Lucka a Radek Rusmichovi. Jak to všechno dopadlo se dozvíte z reportu, který připravil Tomáš.

Pár fotek zde (ještě budou další)

___________________________________________________________

Příprava asfaltové dráhy na letní sezonu

Už se těšíme na první asfaltový závod a aby se vám u nás líbilo, připravili jsme si pár novinek, ale neprozradíme dopředu jakých. Vyplňte přihlášku na následující závod, přijeďte a uvidíte :-)

Přihláška   Pár fotek

___________________________________________________________

Pozvánka ET 1:10

28.4.2013 startuje první závod KOPECKÝ - RC v Blansku.

On-road závody jsou vypsány pro kategorii Stock - BMW CUP , Hobby, F1 a Yokomo GT . Jízdy na 10 minut a celkový čas jízd 70 minut.  Chceme pro Vás závody, kde si hodně zajezdíte a budete odjíždět domů s dobrým pocitem z krásného dne. Více zde.

___________________________________________________________

Pozvánka Large Scale

klikněte na obrázek a dozvíte se více

___________________________________________________________

Rebel Race 13.4.2013

Víkend už je zase za námi a s ním i poslední ze zimního seriálu závodů Rebels Race 2012/2013 ve Rtyni v Podkrkonoší. Na tento závod se jako vždy vydali někteří členové z našeho Modelklubu RK. Celý článek.

___________________________________________________________

Čtvrtý závod SPEED Challenge

V kalendáři už je dávno jaro, ale za okny stále sníh a mráz. Naše sny, že by dubnový závod SPEED Challenge 2013 už mohl být na asfaltu, zamrzly. Stará dobrá dráha v Habrové proto byla dějištěm i čtvrtého letošního podniku. Celý článek.

___________________________________________________________

Třetí závod SPEED Challenge

Třetí závod je za námi. Děkujeme všem, kteří si přijeli zazávodit, byla to nádherně strávená sobota, super závody.

Výsledky jsou aktualizovány, fotky zde a report si můžete přečíst v sekci ET 1:10.

___________________________________________________________

Pozvánka

pozvánka - bližší info k závodu

___________________________________________________________

Naši závodníci navštívili i šestý závod Rebels Race...

...a byli úspěšní. Několik fotek je v galerii a report si můžete přečíst v sekci ET 1:10.

___________________________________________________________

Druhý závod SPEED Challenge 2013 - koberec v Habrové

V sobotu 16. února jsme odjeli druhý závod druhého ročníku seriálu SPEED Challenge. V prostorech dráhy v Habrové (tentokrát příjemně vytopených :-) se sešla parta závodníků přihlášených do čtyř kategorií. Celý článek

___________________________________________________________

2.závod SPEED Challenge

Máme před sebou další závodní sobotu. Již tuto sobotu, tj. 16.2.2013 startujeme druhý závod seriálu SPEED Challenge 2013. Těšíme se až se opět všichni sjedeme na startovním roštu. Startovní listina se pěkně plní, takže každý bude mít s kým závodit. Dráha se pro vás otevře v 7.00hod a od této doby můžete začít trénovat. Start do první kvalifikace dle propozic, lehce po 9té hodině.

Zveme také diváky, kteří mají zájem o tuto závodní disciplínu. Na dráze je místo i pro fanoušky.

___________________________________________________________

5. závod Rebel Race 27.1.2013

Další den závodění s Rebelama ze Rtyně v Podkrkonoší máme za sebou a proto se s vámi můžeme podělit s děním na dráze v jednom z dalších reportů. Celý článek.

Pár fotek ze závodu najdete ve fotogalerii.

___________________________________________________________

SPEED Challenge 2013 - první závod

První závod letošní sezony máme za sebou. Tři kategorie po sedmi závodnících, to byl na úvod poměrně slušný začátek. Jeli jsme v kategoriích Formule, Hobby Pro a Stock 17T.

Fotky ze závodu jsou již v galerii.

Propozice 2013 , Kalendář závodů 2013

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode