SPEED Challenge 2017 - 6.závod

10.06.2017 23:24

V sobotu 3.6.2017 jsme odjeli šestý závod SPEED Challenge 2017. Všichni jsme se těšili na asfalt a v červnu to již konečně dopadlo. Dráhu jsme na letní sezónu opatřili novým nátěrem vyznačení tratě a vše jme nachystali, aby se všem účastníkům dobře závodilo. Počasí vyšlo na jedničku, ze závodů jsme odjížděli opálení jak od moře.
Optimální obsazení kategorií zajistilo všem závodníkům pěkné pozávoděníčko. Jen v kamionech se tentokrát sešlo méně startujících. Jeden závodník odstoupil z technických důvodů ještě před startem do kvalifikací, takže nakonec se na start kamionů postavili jen tři zavodnici. Snad příště dorazí více trucků.
První závod na asfaltu se ladilo a nastavovalo, prostě se hledalo nejlepší nastavení, aby autíčka fungovala. Přechod z koberce na asfalt je vždy trochu náročný, ale stejně se všichni těšíme, až přijde první letní závod. Nakonec se vše podařilo a závodilo se napříč všemi kategoriemi.
O občerstvení se jako obvykle postaral Petr se svým bufetem. Výborné grilované klobásky, grilované kuře a samozřejmě v horkém počasí nesmělo chybět ani pivečko...samozřejmě na závodech nealko, jak jinak.
Díky všem, kdo jste si přijeli zazávodit. Bylo to super a už objednávám počasí na příští závod, abychom si to mohli celé zopakovat zase venku.

Nezapomeňte 1.7.2017 pokračujeme...SPEED Challenge 7. závod.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode